02.Nisan.2011-SİMİT ATÖLYESİ
Hamura elle şekil verildi. Simitler önce sulandırılmış pekmeze sonra susam, haşhaş ve dereotu tohumu karışımına bulandı.
Masayı temizledik ve salatayı hazırladık... salataya roka, kuzu kulağı, nar ekşisi, pancar turşusu ve zeytinyağı koyduk.
Bu arada simitler nar gibi kızardı:) İçindeki pekmez ve tuz mükemmel bir uyum içindeydi.
Ve tabii hep birlikte afiyetle yedik ;)
Siz de evinizde yapmak isterseniz tarife burdan ulaşabilirsiniz.
Etiketler:
çocuklarla yemek,
çocuklarla yemek atölyesi,
Minik Fırın,
Pelin Demireli,
Simit,
simit tarifi,
yemek ve çocuk
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Pek lezzetli bir gündü...
ReplyDelete